loading language...
wo 17.10

ADE LIVE: The Mauskovic Dance Band, Diron Animal, XOA

Gepresenteerd door Soundway Records

Live
afro-disco, funk, electronics
tickets

Voor het derde jaar op rij krijgt livemuziek een serieuze plek binnen Amsterdam Dance Event. Paradiso, Melkweg en Sugarfactory bundelen opnieuw de krachten tijdens ADE LIVE: een tweedaags festival waar bezoekers en professionals de nieuwste elektronische liveacts ontdekken en de gevestigde namen eren.

>>> KLIK HIER VOOR HET TIJDSCHEMA <<<

Line-up woensdag 17 oktober in Sugarfactory:

The Mauskovic Dance Band
The Mauskovic Dance Band is het geesteskind van producer en muzikant Nicola Mauskovic uit Amsterdam. Door de verschillende achtergronden van de bandleden wordt inspiratie uit diverse genres gehaald, van Afro-Colombiaanse stijlen tot no-wave en afrodisco. Dit alles komt samen in een moderne blend van Afro-Caribische ritmes en space disco, gemaakt om dansvloeren te laten deinen.

XOA (UK) – live
XOA is het soloproject van de Londense multi-instrumentalist Nick Tyson, die met zijn wervelende composities de elektronische klanken van zijn thuisstad eert. Denk analoge synths, warme baslijnen en frisse, energieke drums. Zo smelten stijlen als broken-beat en house bijna onmerkbaar samen met seventies afrobeat, funk en jazz.

Diron Animal (PT)
Diron Animal werd geboren en getogen in de Angolese ghetto. Nu woont en werkt de instrumentalist in Portugal, waar hij zijn aanstekelijke en ritmische tracks produceert. Op zijn debuutplaat Aloneuit 2017 laat hij elektronica samensmelten met traditionele muziek, gemaakt voor alle mensen van alle leeftijden.

Over Soundway Records:
Het Britse platenlabel Soundway Records is onafhankelijk en werd opgezet door de Engelse dj en producer Miles Cleret.

Klik hier voor het volledige festivaloverzicht.

Ticketinformatie:
– Woensdag 17 oktober in Sugarfactory (niet geldig in Paradiso): € 14,75 (inc. servicekosten)
– Woensdag 17 oktober in Paradiso (ook geldig in Sugarfactory, tenzij het vol is): € 40 (incl. servicekosten, excl. lidmaatschap)
– Donderdag 18 oktober in Melkweg en Sugarfactory (geldig in beide zalen): € 20,45 (inc. servicekosten)
– Passe-partouts voor beide dagen, alle zalen: € 47,45 (incl. servicekosten, excl. lidmaatschap)

Sound by DOT AUDIO

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...