loading language...
wo 18.10

ADE LIVE: Anna of the North, Vessels, Témé Tan

[PIAS] Nites

Live
ADE Live
tickets

Na een uitverkochte eerste editie is ADE LIVE dit jaar terug in Paradiso, Melkweg en SugarFactory. Voor het tweede jaar op rij krijgt livemuziek een serieuze plek binnen Amsterdam Dance Event, het grootste clubfestival ter wereld. ADE LIVE is een tweedaags showcase-festival waar bezoekers en professionals de nieuwste elektronische live acts ontdekken en de gevestigde namen eren. ADE LIVE vindt plaats op de vooravond van woensdag 18 (Paradiso en SugarFactory) en donderdag 19 oktober (Melkweg en SugarFactory).

Line-up woensdag 18 oktober in Sugarfactory:

Anna of the North (NO)
Anna of the North is electropop-artiest Anna Lotterud, die haar Scandinavische roots laat doorklinken in catchy songs en een minimalistische, kristalheldere sound.

Vessels (GB)
De vijfkoppige band Vessels verenigt postrock en energieke elektronica, waardoor vergelijkingen met acts als Jon Hopkins, Caribou, Mogwai en Battles nooit ver weg zijn.

Témé Tan (BE)
De Belgisch-Congolese Témé Tan maakt hypermoderne muziek met invloeden uit soul, hiphop en afro: een eigen taal waarmee hij zijn diepste zieleroerselen blootlegt.

Klik hier voor het volledige festivaloverzicht.

Tickets voor beide avonden zijn te verkrijgen via Ticketmaster. Ook dit jaar stellen we een passe-partout ter beschikking, die toegang geeft tot het volledige ADE LIVE programma.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...