loading language...
do 18.10

ADE LIVE: Eefje de Visser, Haiku Hands, WWWater – UITVERKOCHT

Live
electronic, pop, indie-disco
uitverkocht

UITVERKOCHT – Tickets voor donderdag 18 oktober zijn volledig uitverkocht. Wel is er nog een aantal passe-partouts beschikbaar. Ook zijn er nog tickets te krijgen voor het programma van woensdag 17 oktober.

Klik hier voor het volledige tijdsschema

Voor het derde jaar op rij krijgt livemuziek een serieuze plek binnen Amsterdam Dance Event. Paradiso, Melkweg en Sugar Factory bundelen opnieuw de krachten tijdens ADE LIVE: een tweedaags festival waar bezoekers en professionals de nieuwste elektronische live acts ontdekken en de gevestigde namen eren.

De line-up voor donderdag 18 oktober in Sugarfactory:

Eefje de Visser – solo
Na de goede ontvangst van haar derde album Nachtlicht uit 2016 en twee succesvolle clubtours, staat Eefje De Visser weer alleen op het podium. Als multi-instrumentalist geeft ze haar melancholische nummers een nieuwe invulling. Eefje De Visser klinkt nog altijd even eigenzinnig als dromerig, maar ook dansbaarder dan ooit tevoren. FKA Twigs meets Jamie XX meets Feist meets Cat Power meets Air. Dat belooft. Te verwachten: nummers uit haar hele repertoire, waarin ze in de broeierige sfeer van Nachtlicht blijft en een ode brengt aan de nacht. Jawel, Eefje De Visser is nog steeds dé Nederpopkoningin van het moment.

Haiku Hands (AU)
Wie de onweerstaanbare single Not About You hoort, móet wel dansen. En dat geldt eigenlijk voor alles wat Haiku Hands maakt. Het Australische trio mengt electropop met indiedisco en hiphop en weet dat live ook nog eens zo over te brengen dat de hele zaal gegarandeerd binnen no-time mee is. “Four to the floor, pop till you drop.”

WWWater (BE)
Charlotte Adigéry overspoelt je met haar progressieve mix van puntige elektronica, pulserende drums en haar niet te stoppen stem. De frisse mix van alternatieve r&b-beats en elektronica van WWWater heeft een zalvende uitwerking op je ziel én je voeten. Dit moeten de broers van Soulwax ook snel opgemerkt hebben, want die steunden deze rasartiest vanaf het begin.

Klik hier voor het volledige festivaloverzicht.

Ticketinformatie:
– Woensdag 17 oktober in Sugarfactory (niet geldig in Paradiso): € 14,75 (inc. servicekosten)
– Woensdag 17 oktober in Paradiso (niet geldig in Sugarfactory): € 40 (incl. servicekosten, excl. lidmaatschap)
– Donderdag 18 oktober in Melkweg en Sugarfactory (geldig in beide zalen): € 20,45 (inc. servicekosten)
– Passe-partouts voor beide dagen, alle zalen: € 47,45 (incl. servicekosten, excl. lidmaatschap)

Sound by DOT AUDIO

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...