loading language...
za 20.10

UITVERKOCHT: ADE – Kraak & Smaak live + Moods

Live
live, electronics, house, funk
uitverkocht

Tijdsschema:
19.30 – Open
20.00 –Moods
21.30 – Kraak & Smaak

Een eclectische mix van elektronica, house, funk en disco, gebracht door een altijd even sterke liveband en vocalisten: dat is Kraak & Smaak ten voeten uit. Nadat het producerstrio eind 2017 de tour rondom het meest recente studioalbum Juicy Fruit afrondde kon er volledig gefocust worden op het maken van nieuw materiaal. Afgelopen voorjaar was de nieuwe schrijflust al te horen op single Keep It Together met de California-discovocals van Luxxury, dat uitkwam op het gerenommeerde Britse label Future Disco. En er zit meer nieuws aan te komen: momenteel werken de heren hard aan een album met wederom nationale en internationale gastbijdragen, waarvan de eerste single I’ll Be Loving You binnenkort te beluisteren is.
> Luister hier

 

Support: Moods

Na een geduldige weg te hebben gebaand met enkele geweldige EP-releases, remixes en samenwerkingen – arriveert het langverwachte debuutalbum van de in Nederland gevestigde producer Moods eind 2018. Hij heeft zichzelf al bewezen als een van de meest opwindende opkomende producers in de elektronische muziek met zijn originele producties en strakke, heldere mixen. Recente samenwerkingen en remixes met artiesten als Tom Misch, Chaka Khan en Bondax hebben zijn reputatie verder verbeterd en op Spotify heeft hij meer dan 20 miljoen streams ontvangen – een ongelooflijk aantal voor een onafhankelijke artiest die nog een album moet uitbrengen.

> Luister hier

 

Special guest: Wolfgang Valbrun (zanger van Ephemerals)

Wolfgang Valbrun zanger van avantgarde jazz soul band Ephemerals en de stem van radio hit “I Feel So Bad” (w/Kungs) zal voor de eerste keer ooit in hun recente samenwerking Kraak & smaak vergezellen op het podium tijdens ADE.

> Luister hier

 

Sound by DOT AUDIO

 

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...