loading language...
za 21.10

SOLD OUT – ADE: Carl Craig presents Versus Synthesizer Ensemble

Locatie: De Waalse Kerk

Live
classical, electronic
uitverkocht

DIT CONCERT IS VOLLEDIG UITVERKOCHT. ER ZIJN GEEN KAARTEN MEER VERKRIJGBAAR AAN DE DEUR. DELEGATES KUNNEN WEL NAAR BINNEN, MAAR LET WEL: VOL = VOL.

Steeds meer DJ’s en producers vinden de weg van dansvloer naar theater en concertgebouw. Denk aan Henrik Schwarz die samenwerkte met het Metropole orkest en James Holden die tegenwoordig met zijn eigen live band optreedt. Een pionier op dit gebied is Detroit-technogigant Carl Craig die al in 2008 in Parijs zijn meesterwerken live liet uitvoeren door de violen, cello’s, blazers en meer van het Les Siècles Orchestra o.l.v. François-Xavier Roth onder de titel ‘Versus’.

Versus is nu, meer dan tien jaar later, eindelijk op plaat uitgebracht en zal op selecte plekken live worden uitgevoerd onder begeleiding van zijn Versus Synthesizer Ensemble: zes muzikanten, onder wie pianist-arrangeur Francesco Tristano en Craig zelf. Het resultaat: één grote, synthesizergestuurde technosymfonie. We zijn vereerd dat we als Sugarfactory (in samenwerking met Donker Collective en Backspace) deze exclusieve show met zéér beperkte capaciteit tijdens ADE kunnen presenteren in een wel heel bijzondere locatie: De Waalse Kerk.

▬▬ LINE-UP ▬▬
Carl Craig presents Versus Synthesizer Ensemble
▬▬ TICKETS ▬▬
Tweede release: € 30,-*
* Let op: deze show heeft een beperkte capaciteit van 300 man. Wacht niet te lang met het kopen van je kaartje!
▬▬ TIJDEN ▬▬
Deur: 19.30
Start show: 20.30
Einde show: 21.50
▬▬ LOCATIE ▬▬
De Waalse Kerk
Walenpleintje 157-159, Amsterdam
▬▬ PARTNERS ▬▬
ABSOLUT
Backspace
Donker Collective
Planet-E
De Sugarfactory membercard is tijdens deze show niet geldig.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...