loading language...
vr 30.11

5PM, de culturele vrijdagborrel met Meis, BÄSN & Lion’s Den

Live
folk, indie, electronics
gratis

– Podium Mozaïek | Sugar Factory | Grap –

Elke maand live muziek om je weekend goed in te luiden! Mozaïek is de plek in Bos en Lommer waar culturen samenkomen en onder het genot van een drankje en snackje is dat nog gezelliger.

Entree: gratis
Toegankelijk vanaf: 16:30
Adres: Bos en Lommerweg 191 Amsterdam

DEZE EDITIE LIVE MUZIEK VAN:

Meis
Meis heeft om zich heen gekeken, gezien, gehoord en gevoeld: deze observatie werd al snel een obsessive die ze omtoverde tot teksten en liedjes. Haar melancholische, ietwat naïeve liedjes zijn goudeerlijk waarin ze vertelt over liefde, leed, passie, afscheid nemen en de zoektocht naar nieuwe avonturen.

BÄSN
Het project van de eclectische multi-instrumentalist en producer Sjoerd van Kampen. 13 april kwam de EP “Mistakes” uit; een kleurrijke indie-pop creatie vol catchy en groovy hits zoals “Don’t Stop The Silence” en “No Money”. Wanneer BÄSN op het podium staat ontstaan er energieke live-shows die doordrenkt zijn van de positieve energie. Hij haalt inspiratie uit verschillende bronnen zoals Neon Indian, Les Sins, Toro Y Moi en Holy Ghost. BÄSN staat niet stil en er is een nieuwe groovy 80’s inspired release op weg en de demo’s en performances zijn al veelbelovend.

Lion’s Den
‘Het muzikale project van Matthieu Huijser uitgedrukt in mp3’. Zijn melancholische folk is beïnvloed door artiesten als Amen Dunes en Devendra Banhart. In 2018 brengt Lion’s Den de EP Naoko uit, waarvoor hij samenwerkte met verschillende muzikanten die de liedjes in een elegant lo-fi-jasje gieten. Live speelt hij met band bestaande uit Martin van der Heide op toetsen, Michiel van der Padt op trompet en Pelle Bast.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...